KOTIHOITO & HOIVAKODIT

HYVÄÄ ELÄMÄÄ JOKA PÄIVÄ!

Toiminnassamme yhdistyy terveyden tukeminen sekä palvelu. Lähtökohtanamme ovat sinun yksilölliset tarpeesi ja toiveesi. Suunnittelemme yhdessä sinun ja läheistesi kanssa parhaan mahdollisen hoidon tarpeisiisi.

ALINA - Kotona paras

Norlandia Caren kotihoitopalveluista Suomessa vastaa Alina, joka tarjoaa kokonais­valtaisia palveluita kotiin ympäri maata. Perustehtävämme on parantaa ikääntyvien, lapsiperheiden tai muuten huolenpitoa tarvitsevien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia.

Autamme asiakkaitamme pärjäämään arjessa ja elämään omanlaistaan elämää.

  • Kotityöpalvelut
  • Hoivapalvelut
  • Kotisairaanhoitopalvelut
  • Lapsiperheiden kotipalvelut
  • Hoitotarvikkeet ja apuvälineet

Alina palvelee kiitettävästi

alt

Lue lisää Alinasta täältäKatso lähimmän Alinasi yhteystiedot tästä!

Alina-ketju
Franchise-keskus
Maaherrankatu 15
FI-70100 Kuopio
info@alinahoivatiimi.fi
 

Hoivakodit Suomessa

Meille on tärkeää, että jokainen asukas kokee arkensa mielekkääksi ja sisällölliseksi joka päivä. Sen takia korostamme toimintaa ja aktiviteetteja, yhdessäoloa ja seuraa sekä ruokaa ja ateriahetkiä. Ystävällinen ilmapiiri ja osaava henkilökunta ovat tärkeä osa turvallista ja onnellista elämää. 

 

Norlandia laajenee ja avasi yhtiön ensimmäisen sukupolvet yhteen tuovan palvelukorttelin Tuusulan asuntomessualueelle

Norlandia Hoiva ja Norlandia Päiväkodit laajentavat toimintaansa ja palveluvalikoimaansa ja tuovat Suomeen uuden konseptinsa, joka yhdistää ikäihmisten asumispalvelut ja lasten päiväkotitoiminnan saman katon alle. Ensimmäinen uuden mallin mukainen Norlandia palvelukortteli avautui elokuussa 2020 Tuusulan asuntomessualueelle. Uusiin palveluihin kuuluvat myös koirapäiväkoti ja Norlandia Deli-keittiön tuotevalikoima, joka on suunniteltu asiakasperheiden arkea helpottamaan.

https://norlandiayhdessa.fi/
 

Nyt meillä on haku päällä!

Oletko hakemamme hoiva-alan tai kodinhuollon ammattilainen ja haluat rakentaa kanssamme jotakin ainutlaatuista?

Palvelukorttelin toiminta rakentuu vahvasti yhteisöllisyyden ympärille. Sisällöllisesti painottuvat taiteet, musiikki, luonto ja perinnekulttuuri. Korttelin tilat kannattelevat konseptin sisältöä ja tarjoavat molemmille sukupolville runsaasti yhteistä tekemistä ja tilaa. Rakennuksessa on yhteinen Norlandia Deli -keittiö, jossa työskentelee korttelin oma kokki. Kts. lisää: www.norlandiayhdessa.fi

Haemme sairaanhoitajaa, kodinhuoltajia ja hoitajia huolehtimaan asukkaidemme päivittäisestä viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista. Katso lisätietoja avoimista työpaikoistamme tästä!

INFO
Norlandia Päiväkodit on toiminut varhaiskasvatuspalveluiden tuottajana Suomessa 25 vuotta. Yhtiöllä on 80 päiväkotia 44 kunnassa.

Norlandia Hoivalla on Potilashotelli Tampereen yliopistosairaalan yhteydessä. Suomen hoivatoimintaa on viime vuonna laajennettu hankkimalla yhtiön omistukseen valtakunnallinen kotihoitopalvelua tarjoava Alina-ketju. Pohjoismaissa Norlandia Hoivalla on pitkä historia hoiva- ja sairaanhoitopalveluiden tuottamisesta Ruotsissa ja Norjassa

Molemmat yhtiöt ovat osa norjalaista yksityisomisteista NHC-konsernia.