Ansatte_beste.jpg

Tyydy parhaaseen

Olemme yksinkertaisia: paras riittää meille aina!

Arvostatko sitä, että asiat tehdään kunnolla? Oletko ylpeä ja iloinen hyvin tehdystä työstä? Haluatko, että sinut haastetaan tekemään tehtäväsi vain parhaalla tavalla? Haluatko osallistua oppivaan ja kehittyvään kulttuuriin? Haluatko vaikuttaa asioihin? Haluatko olla töissä paikassa, jossa saat tunnustusta ja vastuuta? Jos vastaat näihin kysymyksiin myöntävästi, voit olla hyvä ehdokas työpaikkaamme. Teemme tärkeää työtä, jota moni arvostaa. Meitä osaavia Norlandialaisia on jo paljon, mutta etsimme jatkuvasti lisäätyöntekijöitä, jotka haluavat olla mukana tekemässä meistä vieläkin parempia.

Norlandialla on eettiset ohjeet, jotka säätelevät oikeuksiasi ja velvollisuuksiasi kuten myös johdon vastuuta. Asetamme suuren arvon sille, että kaikki mukana olevat – työntekijät, esimiehet ja koko johto – noudattavat yhteisisä eettisiä periaatteita. Arvot ja etiikka ovat perusta koko toiminnallemme. Ohjeet ovat selkeät ja helposti saatavissa, ja kaikkien työntekijöiden kaikilla tasoilla odotetaan tuntevan ne hyvin.

________________________________________________________

Nyt meillä on haku päällä! Oletko hakemamme hoiva-alan tai kodinhuollon ammattilainen ja haluat rakentaa kanssamme jotakin ainutlaatuista?

Norlandia avaa ensimmäisen sukupolvet yhdistävän Norlandia YHDESSÄ -palvelukorttelin Tuusulan Rykmentinpuiston asuntomessualueelle elokuussa 2020. Saman katon alla yhdistyvät lasten päiväkoti ja ikäihmisten palveluasuminen. Korttelin keskellä asiakkaitamme palvelee myös koirien päiväkoti.

Palvelukorttelin toiminta rakentuu vahvasti yhteisöllisyyden ympärille. Sisällöllisesti painottuvat taiteet, musiikki, luonto ja perinnekulttuuri. Korttelin tilat kannattelevat konseptin sisältöä ja tarjoavat molemmille sukupolville runsaasti yhteistä tekemistä ja tilaa. Rakennuksessa on yhteinen Norlandia Deli -keittiö, jossa työskentelee korttelin oma kokki. Kts. lisää: www.norlandiayhdessa.fi

Haemme sairaanhoitajaa, kodinhuoltajia ja hoitajia huolehtimaan asukkaidemme päivittäisestä viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista. Katso lisätietoja avoimista työpaikoistamme tästä!

 

Nautimme TYÖSTÄMME!

Ansatte_barnehage.jpg
Päiväkodit
Ansatte_hotel.jpg
Potilashotellit
Ansatte_eldreomsorg.jpg
Kotihoito ja hoivakodit